For forespørsel om våre kvinnelige strippere, send en mail til booking@showhuset.no eller kontakt oss på telefon 22 35 50 50

 marie-index

Marie

Marie er Showhustet`s sorte panter, med fransk-senegalesisk opprinnelse og norsk oppvekst. Hun gir en helt ny mening til ”brett ut og bøy helt tilbake” for denne jenta kan så og si slå knute på seg selv. Hun er uten tvil den smidigste du noensinne har sett, og som panter-tittelen tilsier, er hun utrolig sensuell og farlig. Hun vil garantert ta pusten fra alle. Marie har også blitt brukt hyppig som modell i landets største erotiske magasiner. Marie er også tidligere vinner av NM i strip!

 nicky-index

Nicky

Nicky er ”from Russia with love”, men snakker norsk. Denne majestetiske skjønnheten får menn til å rette på slipset! Hun danser med en lidenskap som er sjelden å se her til lands, og har vært en stjerne på Blaze i Oslo. Nicky får deg til å tenke på ”peiskos” på en bjørnefell i en James Bond-film!

Bestill tidlig,  kalenderen til Nicky er alltid presset!

For booking kontakt oss på telefon 22 35 50 50 eller booking@showhuset.no

 cath-index

 Cath er tilbage i Norge !

Etter 2 år i utlandet! har vi endlig klart og overtale Cath til og flytte hovedbasen til Oslo.

Cath har strippet i flere år samtidig som hun har gjort forskjellige modellopdrag. Uansett hvilken anledning dere skal feire, så vil vi garantere dere at stemningen blir høy dersom dere velger Cath som deres underholding – for ikke å snakke om at hun er en skjønnhet utenom det vanlige.
Bestill tidlig, Cath er etterspurt!   For booking kontakt oss på telefon 22 35 50 50 eller booking@showhuset.no

 Jen  

Vi er stolte over og kunne pressentere flotte  Jen som nå  utvider modell- og reklame oppdrag med  flotte danseshow for showhuset.  Vi er sikre på at kalenderen til Jen hurtig fylles opp så det er bare og kontakte oss for å reservere  et show med flotte Jen.

For booking kontakt oss på telefon 22 35 50 50 eller booking@showhuset.no